buisman_header_opslag_overslag_02

De medewerkers van Buisman staan altijd voor u klaar, service- en dienstverlening zit in onze genen. Onze medewerkers kunnen u deskundige productie informatie, of verpakkingsadvies geven, maar bieden ook een helpende hand bij andere vraagstukken. Medewerkers van Buisman zijn toegewijd en beheersen het volledige productieproces en de actuele wetgeving. Onder alle omstandigheden doen we wat we beloven.

Buisman investeert in talent en ervaring

Wij zijn een no-nonsens organisatie en zijn pragmatisch ingesteld. De groei van Buisman blijkt, naast de investering in machines en apparatuur, vooral uit de groei van haar medewerkers. Buisman investeert continu in haar mensen, een belangrijk aspect om ook succesvol te zijn in de toekomst.

Bij Buisman werken gepassioneerde medewerkers met kennis van zaken betreffende onze productieprocessen en de processen waar onze klanten mee te maken hebben. Er wordt gewerkt in kleine teams en in onze dynamische bedrijfscultuur is er voldoende ruimte om jezelf te ontplooien. Buisman biedt afwisselend werk, met een goed arbeidsvoorwaardenpakket.