imf-797x242

Wij volgen de ontwikkelingen in de sector altijd op de voet en hebben mede daarom besloten tot een verbreding van onze dienstverlening. Recentelijk hebben we geïnvesteerd in een nieuwe, ‘state of the art’ meng- en verpakkingslijn, speciaal voor kindervoeding. De activiteiten voor dit marktsegment zijn ondergebracht in de nieuwe afdeling IMF (Infant Milk Formula). Deze afdeling, ontworpen volgens de laatste richtlijnen en inzichten rond zonering, is geïntegreerd in ons bestaande pand. Maar uit kwaliteitsoverweging wel als aparte afdeling.

We zijn bij de realisatie zorgvuldig te werk gegaan. Zo hebben we al in de ontwerpfase de potentiële risk points in de high care ruimte vastgesteld, om de kans op kruisbesmetting tot een minimum te beperken. Verder zijn de wanden en vloeren vervaardigd uit glad beton. Ook zijn de verschillende care-ruimtes door betonnen wanden van elkaar gescheiden. Beton heeft een duurzaam karakter en bezit eigenschappen, die het beste aansluiten bij belangrijke aspecten als een stabiel luchtklimaat en hygiëne. Door de keuze voor beton zijn er geen holle ruimtes. Vanzelfsprekend zijn alle ruimtes uitgerust met luchtbehandelingsinstallaties, oplopend tot een HP 13 filter.

Onze hoog gekwalificeerde medewerkers zijn nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling van deze afdeling. Ze worden intensief getraind, zodat ze constant op het hoogste niveau qua hygiëne en volgens de laatste wetgeving opereren. Uw product is bij ons dan ook in vertrouwde handen.