buisman_header_opslag_overslag_05

Buisman is gespecialiseerd in het mengen- en verpakken van zuigelingenvoeding en zuivelproducten. Daarnaast houdt Buisman zich bezig met warehousing en logistiek.

Mengen en verpakken zuigelingenvoeding

Zuigelingenvoeding moet voldoen aan hoge microbiologische eisen. Het verpakken van zuigelingenvoeding vindt dan ook plaats in een geconditioneerde omgeving. Binnen Buisman zijn alle medewerkers zich ten volle bewust van de kwetsbaarheid van zuigelingen. Hygiëne en kwaliteit zijn onze topprioriteiten.

Lees meer…

Mengen en verpakken zuivelproducten

Voedselveiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit bij het mengen van recepturen en het verpakken van producten. Dankzij ons volledig geautomatiseerde systeem en onze vakmensen houden wij gedurende het hele proces grip op de kwaliteit. De garantie voor een eindproduct, dat aan de hoge verwachtingen van onze klanten beantwoordt.

Lees meer…

Warehouse en logistiek

Als ketenregisseur zijn we ook op het gebied van warehouse en logistiek een professioneel partner. Ons moderne warehouse is van alle gemakken voorzien en volledig ingericht om uw producten hygiënisch en veilig op- en over te slaan. Tracking and tracing zijn als vanzelfsprekend gewaarborgd. Logistiek zit nu eenmaal in onze genen.

Lees meer…