buisman_header_vergadering

‘Masters in powdered dairy’ is niet zomaar een kreet. Het is een belofte, die getuigt van vakmanschap, kennis en kwaliteit. Een filosofie die herkenbaar is voor onze klanten, in alle facetten van onze dienstverlening. Van mengen enverpakken tot op- en overslag en transport, bij al onze activiteiten staat deze belofte centraal. Activiteiten, die we al sinds de oprichting in 1922 als partner van (inter)nationale klanten uitvoeren. Met onze betrokken medewerkers blijven we bouwen aan dit totaalconcept. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze klanten, met wie we graag duurzame partnerships aangaan. Door onze ruime ervaring zijn we in staat heldere analyses te maken en de vragen van onze klanten te vertalen naar een advies op maat. Onafhankelijk en deskundig.

Of het nu gaat om industriële- of consumentenverpakkingen, een oplossing uit onze brede range aan ‘standaard-verpakkingen’ of een door onze research and development-afdeling speciaal ontwikkelde verpakking…wij zijn u graag van dienst. Uw receptuur is bij ons in vertrouwde handen. Dat geldt uiteraard ook voor het hele logistieke traject.

Enkele feiten:

  • Buisman is volledig gecertificeerd en garandeert de hoogste kwaliteitsnorm;
  • Wij zijn deskundig en betrouwbaar door jarenlange ervaring;
  • Bij Buisman vindt u alles onder één dak; mengen, verpakken, op- en overslag, douane en transport;
  • Wij bieden tevens douanefaciliteiten voor een veelzijdige dienstverlening
    status;
  • Buisman heeft een grote verwerkingscapaciteit met 32.000 m2 opslag;
  • De fabriek is volledig omgeven door een hekwerk met beveiligingscamera’s. Wij zijn gelegen op het beveiligde industrieterrein Hessenpoort;
  • Buisman is uitstekend bereikbaar, gelegen nabij de snelwegen A28 en A50;